Pages

Thursday, June 16, 2011

LIE TO ME Kini di Astro ONE HD


Title : Lie To Me/ Try Lying to Me / Naege Geojitmaleul Haebwa / Sweet Scandal
Genre : Romance, comedy
Episodes : 16
Released : May 2011
Synopsis : Gong Ah Jung gets entangled in a web of lies when she mistakenly lies that she’s married to Hyun Ki Joon, an elite CEO from an affluent family. Their relationship is further complicated when Ki Joon’s ex-fiancée and a close friend of his brother’s, Oh Yoon Joo, reappears in his life.


4 Pelakon Utama

Drama Korea & Jepun mesti ada carta ni.



Kepada peminat korean drama, jangan lupa saksikan LIE TO ME di Channel 393 Astro ONE HD. Tapi kenalah subscribe Astro Byond dulu k. Tambah RM20 sebulan + dapat decoder baru. Lifetime warranty. Ok la tu kan.. Channel 393 ni mesti ada bagi kipas-susah-mati KPOP \(^o^)/. Selain korean drama, game show yang kita takkan jumpa kat Malaysia pun ada. Idea game show dorang memang menarik dan takkan boring + tak kering gusi tengok (^_^).
 
LIE TO ME akan bersiaran setiap Rabu dan Khamis, pukul 9.10 malam bermula minggu hadapan. Baru je tadi dah disiarkan Episod 1. Setakat kami tonton LIE TO ME ni tadi, mmg sangat menghiburkan!!! Satu lagi drama baru released dari heroin My Fair Lady [klik link] iaitu Yoon Eun Hye.
 
 
Yoon Eun Hye sebagai Gong Ah Jung dalam LIE TO ME
 
 

2 comments:

gerobokku said...

hehe...mekasih info ni...salu sy tgk ulangan cite lie to me ni ahad jer...okeh mggu ni nk tgk mlm rabu ni la...sbb tak sabar nak tgk heroin dia jga hero dia ngah sakit....wink wink

Shafa said...

lie to me rabu khamis ada.. best! jgn terlepas tau ^__^