Pages

Tuesday, February 22, 2011

Ice Cream Fondue Baskin Robbins & Haagen Dazs : Cara Sambut Anniversary dan Birthday

Craving for ice cream fondue.. Lalalala ヘ(^_^ヘ)(ノ^_^)ノ~ Bulan ni plak genap 8 tahun kami bercinta. Plan nak sambut dgn makan Icecream Fondue lagi... Yeay.. can't wait! Kali terakhir makan pun masa sambutan birthday mr. husband. Itu pun octo lepas. Lama giler tak makan. Jadi, sementara nak dapat makan, ambik mood dulu tengok gambar yang lepas-lepas. Erm... nak makan kat BR Cafe ke HD Cafe eyh... Kat HD kek dia sedap giler. BR plak icecream sedap.

Yummy yummy O(≧∇≦)O !!!


~ ICECREAM FONDUE, BASKIN ROBBINS CAFE ~


~ ICECREAM FONDUE, HAAGEN DAZS CAFE ~

10 comments:

norh said...

sedapppnya... :)

Mia Liana said...

sedapnya... suka sangat..

p/s: mia ke sini dan follow blog ni.. salam kenal..

Liza said...

wah! menarik...harga berape yer?

arep_lockermonth said...

oh my...yummy2..


arepnakbebel: MALAY + ENGLISH = MANGLISH!! ( tak salah kalau mencuba )
arepnakbebel: HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA (10 mac 2011)

Shafa said...

kak liza : price dia ikut saiz. Kalau nak yang paling kecik, kurangla icecream dia... Tapi dalam RM45 - RM55 jela termasuk tax mcm dlm picture fa letak tue... Tapi di Haagen Dazs mahal sikit la. Dekat RM60 total. Tapi berbaloi pun kalau makan sekali sekala dengan family... 4/5 org makan pun boleh.

nurul azwan said...

taksuka aiskrim.. boleh bawa cancer

sissyira said...

salam

bahagiianya ...semoga kebahagiaan ini akan terus kekal...


terliur layan pic aiskream tu..

Shafa said...

sissyira : amin.. n terima kasih..
nurul azwan : yeke blh bawa cancer. erm, mungkinlah. makanan ni macam2. ada baiknya tapi ada buruknya jg kalau mkn berlebihan. tq utk info tu yer... ^__^

nurulfaridah said...

sedapnye ^^

Shafa said...

ida : aiskim br sedap kan!