Pages

Wednesday, June 30, 2010

~ D'One Steak Restaurant, Bangi ~


Ni first time makan kat D’One Steak Restaurant. Kalau teringin nak makan western yang pelbagai, bolehlah selalu datang sini. Apapun, ni menu dinner kami. Next time datang nak cuba menu lain plak… Banyak sangat menu untuk di cuba.

Neslo Ais RM2.50 & Asam Boi Ais RM2.00 = Gelas besar. Minumlah sampai kembung.

Seafood Sizzling Noodle RM9.50 = Tidak pedas, saiz hidangan yang besar dan sgt mengenyangkan.


Mix Steak RM14.00 = Sos black pepper yang pedas. Sedap.

Menu western terdiri daripada Noodle/Sizzling, Hotplate, Burger, Mushroom Soup, Nugget, Chicken Chop, Spaghetti, Steak dll… Service sangat cekap. Tak mengambil masa yang lama untuk dapat hidangan yang kita order, WIFI FREE… huhu, Waiters dia pun semuanya guys – orang melayu tao ;)…

Alamat D’One Steak Restaurant :
No. 1, Jalan 6/7B, Seksyen 6,
43650 Bandar Baru Bangi.
(Berdekatan Restoren D’Limau Nipis dan PKNS)
 

No comments: